Kruiden in Uden


Kruiden worden al duizenden jaren gebruikt. Het is een veilige en effectieve manier om lichaam en geest gezond te houden en te genezen. Ze versterken, voeden en ondersteunen de zelfgenezende kracht van het lichaam.

Kruiden zijn geschikt voor zowel lichamelijke als psychische klachten. Het is een natuurlijke manier van genezen, met als belangrijkste voordeel dat zij geen bijwerkingen hebben. Vooral bij chronische pijn is het zinvol om naast acupunctuur kruiden te gebruiken. Acupunctuur heeft dan als doel om de pijn weg te nemen, terwijl kruiden het onderliggende probleem kunnen oplossen. Daarbij versterken ze elkaars werking.

Patentkruiden

Ik werk met patentkruiden, dit zijn standaardformules in tabletvorm. Ze bestaan naast mineralen ook uit blaadjes, takjes en wortels van planten. Een tablet bevat gemiddeld tussen de vijf en de twintig verschillende kruiden. De verhouding van de samenstelling is gebaseerd op de oeroude Chinese Geneeskunde. Deze formules worden al eeuwenlang over heel de wereld gebruikt. Alle kruiden voldoen tenslotte aan de Europese normen voor voedsel en veiligheid.

De patentkruiden bestel ik enkel bij erkende apotheken, namelijk bij Chinese Medical Center of De NatuurApotheek. U neemt de tabletten driemaal daags in, tot de klachten verholpen zijn. Ook bij het gebruik van kruiden geldt dat het lichaam tijd nodig heeft om weer in balans te komen.

De recepten worden bij erkende apotheken besteld. Zij garanderen de herkomst en kwaliteit.

Kruiden in Uden